Alle beurtenkaarten en abonnementen zijn All-In

Squash

Er kan heel de dag door gesquasht worden in onze 3 squashzalen. Die zijn uitgerust van ABS, waaronder ook zwevend parket.

Zowel recreatief of in interclubverband kan er gespeeld worden. Ook de kids squash is er om de jongeren op een correcte manier te leren squashen.

 
 

Fitness

Fitnessen kan zowel individueel, maar ook met onze TGS (Technogymsleutel), of met personal trainingen.

Volgens uw vraag kunnen wij dit aanbod aanbieden op maat.

Met een TGS of personal trainer wordt er een lichaamsanalyse gemaakt en gaan we vanuit deze gegevens een gepersonaliseerd programma opstellen. Vraag alvast naar onze uitgebreide info over het aanbod.

 

 

Zumba

Groepsles op muziek/ al dansend calorie├źn verbranden! Ben je geen dansers? Niet erg, iedereen kan meedoen. Onze zumbacoach staat vooraan om alles in volle ornaat te doceren.

   

Pilates

Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, lichaamsversteviging, figuurtraining, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning doorlopen deze les.

Body Toning

Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, pure coretraining, algemene lichaamsversteviging, balans en ontspanning. Een mix & match van houdingen uit de pilates en yoga accentueren deze les. Het gebruik van los materiaal maakt deze figuurtraining compleet.

Body Sculpt

Groepsles op muziek/ opwarming, strakke cardio, diepe lokale spiertrainingen met de barbell, buikspieroefeningen en variatie met los materiaal. Een heerlijke les om het volledige lichaam te tunen!

 

   

 

 

Dansschool Culture Dance Torhout

Naast ons uitgebreid aanbod hebben we sinds 2003 onze eigen dansschool. Van een klein groepje tot een grote dansschool van ongeveer 480 dansers proberen we met ons docententeam een mooi dansseizoen aan te bieden.

Vanaf het eerste kleuter t.e.m. volwassenen kan iedereen bij ons terecht. Voor alle info en inschrijvingen kan u terecht bij www.culturedance.be of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Alvast van harte welkom!

 

 

ond. nr. BE 0879 390 689