Alle beurtenkaarten en abonnementen zijn All-In

Squash

Er kan heel de dag door gesquasht worden in onze 3 squashzalen. Die zijn uitgerust van ABS, waaronder ook zwevend parket.

Zowel recreatief of in interclubverband kan er gespeeld worden. Ook de kids squash is er om de jongeren op een correcte manier te leren squashen.

Spinning

Wie houdt van fietsen kan ook indoor komen fietsen. Ideaal om de vetverbranding en conditie op peil te houden.

Door de weerstandsknop kan iedereen op eigen niveau aan de spinning deelnemen. Fietsen en heerlijk zweten op opzwepende muziek!

Beachvolley

Wie wenst te komen beachvolleyen kan dit! Het hele jaar door ligt het terrein voor u ter beschikking op onze parking achteraan.

Fitness

Fitnessen kan zowel individueel, maar ook met onze TGS (Technogymsleutel), of met personal trainingen.

Volgens uw vraag kunnen wij dit aanbod aanbieden op maat.

Met een TGS of personal trainer wordt er een lichaamsanalyse gemaakt en gaan we vanuit deze gegevens een gepersonaliseerd programma opstellen. Vraag alvast naar onze uitgebreide info over het aanbod.

Early BBB

Groepsles op muziek/ opwarming, cardio, spierversteving lichaam (borst, buik, billen)

met/zonder materiaal, matoefeningen, stretching.

Start to Fitness

Alleen of met uw vrienden, is er op dit uur uitgebreide basisuitleg en constante begeleiding voor iedereen die

wenst te starten met fitness. Een rondleiding in de fitness wordt gemaakt. Veel tips & tricks van in de fitness worden medegedeeld,

en passen we op persoonlijke maat toe. Zowel voor de opwarming, cardio of om leuke losse oefeningen te leren kennen in de fitness.

Saaie fitness wordt pure fun!

Zowel voor jong (vanaf 10 j) t.e.m. senioren die wensen op een leuke manier te fitnessen.

We maken de drempel alvast lager, we zijn er voor u! Geen ideaal tijdstip voor u? Maak een afspraak op uw gewenst moment. Welkom!

Functional Fitness

Een stapje verder dan start to fitness is onze Functional Fitness. Ongeveer 50 min gaan we in een doorschuifsysteem, een functionele fitnesstraining doorlopen in de fitness of in een polyvalente zaal met allerlei los materiaal.

Bvb 45 sec actieve oefening + 15 sec rust en doorschuiven. Op het einde van het circuit heb je zeker een volledige lichaamstraining achter de rug. Buik, armen, borst, billen, spierversteving, met vooral accent op coretraining (alles rond de buikzone) komen aan bod. Functional Fitness kan iedereen op z’n eigen tempo uitvoeren. Van rustig tot jezelf wat uitdagen! Jij beslist! Wij staan alvast klaar om u aan te moedigen!

Zumba

Groepsles op muziek/ al dansend calorieën verbranden! Ben je geen dansers? Niet erg, iedereen kan meedoen. Onze zumbacoach staat vooraan om alles in volle ornaat te doceren.

Piloxing

Groepsles op muziek/ Pushes, kicks & staupdatebiliteit komen op de voorgrond. Goed voor de algemene spierversteving van het volledige lichaam. Alles rond de buik krijgt alvast een goede update.

Yoga

Groepsles op muziek/ matoefeningen, houdingen aannemen en algemene

lichaamsversteviging op een bewuste manier. Attentie op de ademhaling tijdens verschillende lichaamshoudingen treden op de voorgrond.

Pilates

Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, lichaamsversteviging, figuurtraining, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning doorlopen deze les.

Body Toning

Groepsles op muziek/ matoefeningen, geen cardio, pure coretraining, algemene lichaamsversteviging, balans en ontspanning. Een mix & match van houdingen uit de pilates en yoga accentueren deze les. Het gebruik van los materiaal maakt deze figuurtraining compleet.

Body Sculpt

Groepsles op muziek/ opwarming, strakke cardio, diepe lokale spiertrainingen met de barbell, buikspieroefeningen en variatie met los materiaal. Een heerlijke les om het volledige lichaam te tunen!

D'Fenz Moves

Groepsles op muziek/ pushes, kicks & self-defence in een pittige workout. Niemand valt u nog aan na deze self-defence!

Bootcamp

Circuitraining in de buitenlucht! Heerlijk sporten buiten met verschillende materialen. In een doorschuifsysteem doorlopen we een volledige lichaamstraining. Buikspieren, armspieren, bilspieren, snelheid, behendigheid, alles komt aan bod en iedereen kan meedoen! U traint volgens eigen kunnen!

Kids & Jeugd Bootcamp

Idem zoals bootcamp voor volwassenen, maar aangepast aan jongeren! Super voor wat stoom af te laten tijdens het weekend! (vraag naar onze jongeren tarievenregeling)

Kids & Jeugd Squash

Wekelijkse squashlessen voor kids & jeugd vanaf 7 jaar. De juiste squashtechnieken aanleren doe je in deze lessen! (vraag naar onze jongeren tarievenregeling)

Kids & Jeugd Yoga

Groepsles op muziek/ Bewust oefeningen aanleren, houdingen aannemen en algemene lichaamsversteviging op een bewuste manier. Ook ideaal om kinderen doorheen ons actief leven even tot rust te laten komen. (vraag naar onze jongeren tarievenregeling)

Dansschool Culture Dance Torhout

Naast ons uitgebreid aanbod hebben we sinds 2003 onze eigen dansschool. Van een klein groepje tot een grote dansschool van ongeveer 480 dansers proberen we met ons docententeam een mooi dansseizoen aan te bieden.

Vanaf het eerste kleuter t.e.m. volwassenen kan iedereen bij ons terecht. Voor alle info en inschrijvingen kan u terecht bij www.culturedance.be of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Alvast van harte welkom!

 

 

ond. nr. BE 0879 390 689